Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 5330g7659kcal852.7g0g474.3g0g
Rypsiöljy 432g3818kcal0g0g431.7g0g
Purjosipuli 640g146kcal11.6g15.3g1.3g13.4g
Tilli, tuore 1066g319kcal39.3g9.6g8.5g22.4g
Korppujauho 160g586kcal16.8g119.8g1.6g8.5g
Ruokasuola jodioitu 139g3.5kcal0.9g0g0g0g
Valkopippuri 11g30kcal1.1g4.5g0.2g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15552g25123kcal1844.8g298.4g1835.2g94.2g
Valittu annoskoko7776g12562kcal922.4g149.2g917.6g47.1g
Annoskoko puolitettuna3888g6281kcal461.2g74.6g458.8g23.6g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230