Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 3200g2481kcal561.9g0g22.4g0g
Tomaatti 3000g683kcal16.8g103.5g9g42g
Öljy240g2160kcal0g0g240g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 480g1282kcal40.7g222.1g20.2g18.3g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.800g2232kcal240g12g136g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15552g17766kcal1722.2g687.4g856.2g129g
Valittu annoskoko7776g8883kcal861.1g343.7g428.1g64.5g
Annoskoko puolitettuna3888g4442kcal430.6g171.9g214.1g32.3g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147221