Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.2250g6075kcal225g1125g78.8g67.5g
Purjosipuli 1800g412kcal32.6g43.2g3.6g37.8g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl117g1053kcal0g0g117g0g
Ruokakerma Valio 5%1800g1080kcal21.6g50.4g90g0g
Mustapippuri, annos 1g9g21kcal1g3.4g0.3g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)450g135kcal13.5g18g4.5g9g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 1350g2345kcal237.7g0g155.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15552g22241kcal1062.8g2480g900.2g228.6g
Valittu annoskoko7776g11120kcal531.4g1240g450.1g114.3g
Annoskoko puolitettuna3888g5560kcal265.7g620g225.1g57.2g
Arvot/100g100g143kcal6.8g15.9g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155457