Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g4261g9715kcal809.6g0g724.3g0g
Flora ruoka kevyt & paksu160g96kcal1.6g7.2g6.4g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)533g1971kcal74g386.1g13.3g21.8g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g1065g320kcal10.7g58.6g6.4g16g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 959g2180kcal48.5g168.1g135g55.6g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste799g2876kcal231.7g13.6g223.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15552g34314kcal2352.2g1267.2g2218.2g186.8g
Valittu annoskoko7776g17157kcal1176.1g633.6g1109.1g93.4g
Annoskoko puolitettuna3888g8579kcal588.1g316.8g554.6g46.7g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308