Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi1440g10368kcal14.4g14.4g1152g0g
Sokeri 1872g7598kcal0g1870.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1584g2260kcal198g4.8g162.4g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g2880g16733kcal630.7g273.6g1457.3g299.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15552g73918kcal1686.2g4325.8g5543.4g599g
Valittu annoskoko7776g36959kcal843.1g2162.9g2771.7g299.5g
Annoskoko puolitettuna3888g18479kcal421.6g1081.5g1385.9g149.8g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606