Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 2255g2873kcal486.2g0g101.5g0g
Sipuli kuivattu 86g235kcal9.1g30.3g1.4g30.2g
Fenkoli, annos 100g24g7.4kcal0.3g1.7g0g0.7g
Korianteri, annos 10g24g4.8kcal0.5g1g0.1g0.7g
Chili, jauhettu (), annos 6g12g43kcal1.5g6.6g2g4.1g
Suola, annos 3g144g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g864g242kcal9.5g41.5g3.5g25.9g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g2159g864kcal45.3g146.8g8.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1919g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow288g1094kcal19g27.6g100.8g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15552g10724kcal1142.8g511g435.8g148.6g
Valittu annoskoko7776g5362kcal571.4g255.5g217.9g74.3g
Annoskoko puolitettuna3888g2681kcal285.7g127.8g109g37.2g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521