Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai1438g5319kcal71.9g460.1g359.4g28.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1797g2983kcal341.4g0g179.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl49g427kcal0g0g48.5g0g
Sipuli (kuorittu)539g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1438g292kcal8.6g54.6g4.3g20.1g
Juustoraaste Arla Magre 17%359g1006kcal104.2g9g61.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1078g195kcal6g27g4.3g7.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1078g219kcal6.5g41g3.2g15.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15552g21174kcal1091.2g1235.2g1323.2g161.4g
Valittu annoskoko7776g10587kcal545.6g617.6g661.6g80.7g
Annoskoko puolitettuna3888g5294kcal272.8g308.8g330.8g40.4g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249