Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1461g5012kcal148.9g1022.6g17.5g51.1g
Sokeri 382g1551kcal0g381.7g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 989g1371kcal123.6g3g96.9g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 450g2385kcal0g0g269.7g0g
Kaurajuoma, GoGreen4495g1798kcal44.9g269.7g44.9g27g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15552g24234kcal634.8g3354g858g156.2g
Valittu annoskoko7776g12117kcal317.4g1677g429g78.1g
Annoskoko puolitettuna3888g6059kcal158.7g838.5g214.5g39.1g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526