Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2488g8707kcal330.9g1691.7g59.7g94.5g
Sokeri 1084g4402kcal0g1083.3g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)2233g737kcal73.7g100.5g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g957g6889kcal9.6g9.6g765.5g0g
Neilikka, annos 4g26g93kcal0.9g20.3g0.9g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g96g298kcal10.5g57.4g6.7g26.8g
Siirappi 893g2692kcal0.9g661.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15552g47636kcal853g7249.2g1665.6g242.6g
Valittu annoskoko7776g23818kcal426.5g3624.6g832.8g121.3g
Annoskoko puolitettuna3888g11909kcal213.3g1812.3g416.4g60.7g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450