Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa100g27kcal0.6g5.3g0.2g2.5g
Peruna (vanha, kuorittu)200g164kcal3.6g35.2g0.2g2g
Paprika, punainen150g39kcal1.4g6.9g0.6g3g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Heinz ketsuppi25g26kcal0.2g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1556g1457kcal84.6g117.2g70.4g18.6g
Valittu annoskoko778g728kcal42.3g58.6g35.2g9.3g
Annoskoko puolitettuna389g364kcal21.2g29.3g17.6g4.7g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926