Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g56g327kcal12.3g11.2g28.4g0g
Voi 60% rasvaa 39g214kcal0.4g0.2g24g0g
Liivatelehti, gelatiini225g785kcal192.5g0g0.2g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g8.4g0.1kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa56g315kcal4.5g20.8g23.6g6.7g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g56g288kcal5g16.4g22.5g3.3g
Philadelphia tuorejuusto 200g112g287kcal6.6g3.6g26.9g0g
Makeutusjauhe, Pirkka56g210kcal0.7g51.7g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl169g607kcal3.4g4.6g64.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1557g6065kcal450.8g217g379.4g20g
Valittu annoskoko778g3032kcal225.4g108.5g189.7g10g
Annoskoko puolitettuna389g1516kcal112.7g54.3g94.9g5g
Arvot/100g100g390kcal29g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190