Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu89g112kcal9.7g0.3g8g0g
Kuohukerma,valio,2dl60g204kcal1.2g1.8g21g0g
Kaurahiutale 30g112kcal4.3g17.1g2.2g3g
Atria kevyt jauheliha525g893kcal99.8g0g52.5g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g75g248kcal12g4.1g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1557g3136kcal254g46.6g207.8g6g
Valittu annoskoko779g1568kcal127g23.3g103.9g3g
Annoskoko puolitettuna389g784kcal63.5g11.7g52g1.5g
Arvot/100g100g201kcal16.3g3g13.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203