Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2400g2697kcal507.1g0g72g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1300g364kcal7.8g77.3g2.6g32.5g
Selleri, annos 50g200g28kcal2g6g0g0g
Sipuli (kuorittu)680g184kcal8.8g32.6g1.4g11.6g
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15560g6545kcal1051.4g231.8g152g88.2g
Valittu annoskoko7780g3273kcal525.7g115.9g76g44.1g
Annoskoko puolitettuna3890g1636kcal262.9g58g38g22.1g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164907