Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g3738g4784kcal556.9g0g336.4g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g262g706kcal19.6g128.2g13.1g26.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 935g600kcal29.9g45g32.7g0.1g
Korppujauho 234g856kcal24.5g175g2.4g12.4g
Kananmuna kuorineen punnittu841g1060kcal92.5g2.5g75.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1168g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g140g1262kcal0g0g140.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15568g18786kcal1459g746.2g1202.8g93.2g
Valittu annoskoko7784g9393kcal729.5g373.1g601.4g46.6g
Annoskoko puolitettuna3892g4697kcal364.8g186.6g300.7g23.3g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422