Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 257g367kcal32.1g0.8g26.4g0g
Sokeri 1192g4839kcal0g1191g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1823g6256kcal185.8g1276.3g21.9g63.8g
Leivinjauhe 70g123kcal3.6g26.5g0g0.4g
Flora margariini 60, annos 10g468g2525kcal0.9g1.4g280.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1636g540kcal54g80.2g0g0g
Raparperi, tuore2338g725kcal16.4g128.6g2.3g32.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15568g30748kcal585.6g5409.6g662.2g193.8g
Valittu annoskoko7784g15374kcal292.8g2704.8g331.1g96.9g
Annoskoko puolitettuna3892g7687kcal146.4g1352.4g165.6g48.5g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669