Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra5610g4488kcal953.7g56.1g56.1g0g
Voi 701g5087kcal8.3g2.8g570.1g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g281g1630kcal61.4g26.6g141.9g29.2g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g421g2411kcal74.5g29.5g208.7g49.6g
Kananmuna kuoreton 771g1100kcal96.4g2.3g79.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15568g29432kcal2388.6g234.6g2111.8g157.6g
Valittu annoskoko7784g14716kcal1194.3g117.3g1055.9g78.8g
Annoskoko puolitettuna3892g7358kcal597.2g58.7g528g39.4g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136