Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä3200g3520kcal249.6g576g16g256g
Porkkana, keskikokoinen 65g1200g336kcal7.2g71.4g2.4g30g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Palsternakka 800g509kcal4g94.4g3.2g36g
Korppujauho 400g1465kcal42g299.6g4.1g21.2g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki800g680kcal11.2g35.2g56g2.4g
Rypsiöljy 224g1981kcal0g0g224g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15568g18625kcal756.8g2225g704.4g715.6g
Valittu annoskoko7784g9313kcal378.4g1112.5g352.2g357.8g
Annoskoko puolitettuna3892g4656kcal189.2g556.3g176.1g178.9g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.3g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86174