Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green1052g3419kcal252.5g515.4g10.5g126.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2595g908kcal25.9g176.4g13g36.3g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi2805g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha701g1164kcal133.2g0g70.1g0g
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Lehtikaali 281g112kcal9.6g11.4g1.7g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15568g11394kcal851.6g1440g192g348.2g
Valittu annoskoko7784g5697kcal425.8g720g96g174.1g
Annoskoko puolitettuna3892g2849kcal212.9g360g48g87.1g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.2g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012