Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 1121g1190kcal44.7g217.3g10g19.5g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1869g1928kcal64.5g336.4g19.8g54.2g
Salaatti, jäävuori tuore935g93kcal10.3g7.5g1.9g9.3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)75g15kcal0g4.9g0g0g
Tonnikala vedessä 1729g1806kcal387.9g0g25.9g0g
Purjosipuli 654g150kcal11.8g15.7g1.3g13.7g
Omena, keskikokoinen 200g1308g445kcal2.6g92.9g3.9g23.5g
Persilja 93g26kcal1.3g1g0.2g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15568g11304kcal1046.2g1351.4g126g255.4g
Valittu annoskoko7784g5652kcal523.1g675.7g63g127.7g
Annoskoko puolitettuna3892g2826kcal261.6g337.9g31.5g63.9g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211