Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu128g161kcal14.1g0.4g11.5g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 100g533kcal0.3g0.4g60g0g
Maito,kevyt (valio) 100g100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Raparperi 120g40kcal0.8g6.6g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1559g3983kcal77.2g564g150.8g17g
Valittu annoskoko780g1992kcal38.6g282g75.4g8.5g
Annoskoko puolitettuna390g996kcal19.3g141g37.7g4.3g
Arvot/100g100g256kcal5g36.2g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287