Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka225g25kcal2.5g2.5g0.5g2.3g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Seiti, pakasteena - Findus225g158kcal36g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g425kcal78.6g16.8g2.8g9.2g
Valittu annoskoko780g212kcal39.3g8.4g1.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna390g106kcal19.7g4.2g0.7g2.3g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396750