Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 2240g3703kcal375.2g0g246.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g720kcal0g0g80g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 272g707kcal73.4g0g46.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1600g5282kcal32g48g560g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g3600g1260kcal64.8g230.4g7.2g115.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15584g23345kcal1090.8g556.8g1879.6g230.4g
Valittu annoskoko7792g11673kcal545.4g278.4g939.8g115.2g
Annoskoko puolitettuna3896g5836kcal272.7g139.2g469.9g57.6g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481