Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen601g198kcal19.8g29.4g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio601g841kcal16.8g39g72.1g0g
Kirjolohifilee 1502g2483kcal251.5g0g165.2g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Tomaattisose tomaattipyree 210g160kcal9.5g27.1g0.4g2.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g135g88kcal10.1g12.2g0.7g0.1g
Vesi3004g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g180g29kcal1.3g5.4g0.2g3.6g
Peruna, keskikokoinen 60g901g541kcal13.5g117.1g0.9g8.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 300g522kcal52.9g0g34.7g0g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15588g9920kcal763g490.2g550.6g40.6g
Valittu annoskoko7794g4960kcal381.5g245.1g275.3g20.3g
Annoskoko puolitettuna3897g2480kcal190.8g122.6g137.7g10.2g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890