Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 21g7kcal0.6g1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 42g143kcal4.2g29.1g0.5g1.5g
Margariini 80 % laktoositon 7.3g51kcal0g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g441kcal10.4g67.4g13.2g3g
Valittu annoskoko78g221kcal5.2g33.7g6.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g110kcal2.6g16.9g3.3g0.8g
Arvot/100g100g283kcal6.7g43.2g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250