Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.1g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 31g10kcal0.2g1.7g0g0.4g
Mansikka 17g8kcal0.1g1.4g0g0.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g26g102kcal0g25.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g240kcal0.6g57.2g0g1.4g
Valittu annoskoko78g120kcal0.3g28.6g0g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g60kcal0.2g14.3g0g0.4g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.6g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463