Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 9g51kcal0.1g0g5.7g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Raparperi pakastettu22g6.8kcal0.2g1.2g0g0.3g
Fariinisokeri3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g361kcal6.4g48.4g15g1.4g
Valittu annoskoko78g180kcal3.2g24.2g7.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g90kcal1.6g12.1g3.8g0.4g
Arvot/100g100g231kcal4.1g31g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875