Karpalo-kinuskikakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää kuivat aineet.

Painele irtopohjavuokaan taikina ja kolmen cm korkeuteen reunoille.

Lisää täytteen päälle valmiiksi keitetty kinuski (kondensoitua maitoa keitetään tölkkeineen kolme tuntia kattilassa veteen upotettuna jolloin se muuttuu kinuskiksi) ja sen päälle perunajauhoissa ja sokerissa pyöritellyt marjat.

Paista 200 asteessa n. 40 min. Kakun voi peittää foliolla kun se on saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 104 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 7g50kcal0.1g0g5.6g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kondensoitu maito, sokeroitu (Törsleffs), annos 397g37g123kcal3.2g20g3.4g0g
Karpalo, pakaste7g1.5kcal0g0.2g0g0.2g
Vadelma 9g3.8kcal0.1g0.4g0.1g0.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.3g4.5kcal0g1.1g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g470kcal9.2g65g19g1.6g
Valittu annoskoko78g235kcal4.6g32.5g9.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g118kcal2.3g16.3g4.8g0.4g
Arvot/100g100g302kcal5.9g41.7g12.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258850