Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g23g40kcal2.4g0.6g3.1g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g39g14kcal1.1g1.8g0.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)16g26kcal0.5g0.6g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g159kcal8g6g11.2g0g
Valittu annoskoko78g80kcal4g3g5.6g0g
Annoskoko puolitettuna39g40kcal2g1.5g2.8g0g
Arvot/100g100g102kcal5.1g3.8g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206