Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 14g4.4kcal0.1g0.5g0.1g0.4g
Sokeri 9g38kcal0g9.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1g3.5kcal0g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 54g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g91kcal0.2g21g0.2g0.8g
Valittu annoskoko78g45kcal0.1g10.5g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g23kcal0.1g5.3g0.1g0.2g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.4g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771