Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus64g45kcal10.3g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g4.8g25kcal0.2g0.3g2.5g0g
Valkoviini kuiva 8.1g5.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g165kcal21g0.6g7g0g
Valittu annoskoko78g83kcal10.5g0.3g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal5.3g0.2g1.8g0g
Arvot/100g100g106kcal13.4g0.4g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100972