Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 36g42kcal6.2g0g1.9g0g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Korppujauho 2.8g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)8.9g11kcal1g0g0.8g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 17g59kcal0.3g0.4g6.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g5.5g50kcal0g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g350kcal15.8g5.8g29g0.4g
Valittu annoskoko78g175kcal7.9g2.9g14.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g88kcal4g1.5g7.3g0.1g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.7g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095