Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 54g77kcal8.6g0g4.8g0g
Rypsiöljy 4.3g38kcal0g0g4.3g0g
Purjosipuli 6.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 11g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Korppujauho 1.6g5.9kcal0.2g1.2g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 1.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g253kcal18.6g3g18.4g0.8g
Valittu annoskoko78g126kcal9.3g1.5g9.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g63kcal4.7g0.8g4.6g0.2g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230