Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen26g37kcal5g0g1.8g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g3.3g3.6kcal0.2g0.7g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kukkakaali 33g7.9kcal0.6g0.7g0.1g0.8g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g10g36kcal2.8g0.2g2.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g191kcal17.4g4.2g11.4g1.8g
Valittu annoskoko78g96kcal8.7g2.1g5.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g48kcal4.4g1.1g2.9g0.5g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.7g7.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349