Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 11g12kcal1.8g0g0.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Porkkana 6.6g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 2.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 3.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g5.3g13kcal0.7g0.2g1.1g0g
Pinaattipakaste 150g4g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g5.3g2.8kcal0.3g0.3g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g86kcal6.2g6.4g3.2g1.2g
Valittu annoskoko78g43kcal3.1g3.2g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g22kcal1.6g1.6g0.8g0.3g
Arvot/100g100g55kcal4g4.1g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369