Mustikkamuffinit

Sekoita ensin 1muna, sokeri ja juokseva sunnuntai keskenään.

Lisää sitten keskenään sekoitetut kauraleseet, vehnäjauho, vanilliinisokeri sekä leivinjauhe.

Lisää maito taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

Lisää mustikat lopuksi varovasti sekoittaen.

Pakastemustikat saa laittaa jäisinä.

Jaa taikina 12 muffinivuokaan ja jätä niihin hieman kohoamistilaa.

Paista 225asteessa uunin keskitasolla n.15-18minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Minisini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)13g95kcal0g0g10.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Kauralese, Sydänystävä, 1dl=50g4.9g16kcal0.8g2.3g0.4g0.9g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g17g60kcal2.1g12.1g0.4g0.5g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 6.6g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Mustikka metsä- 16g6.9kcal0.1g1g0.1g0.5g
Sokeri 12g47kcal0g11.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g476kcal8.4g55.6g24.2g3.8g
Valittu annoskoko78g238kcal4.2g27.8g12.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna39g119kcal2.1g13.9g6.1g1g
Arvot/100g100g305kcal5.4g35.5g15.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101588