Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g18g30kcal3.4g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Palsternakka 6.6g4.2kcal0g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Selleri, annos 50g6.6g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g116kcal8g9.6g4.4g2.2g
Valittu annoskoko78g58kcal4g4.8g2.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g29kcal2g2.4g1.1g0.6g
Arvot/100g100g74kcal5.1g6.1g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970