Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g14g100kcal0.1g0.1g10.9g0g
Siirappi, tumma14g44kcal0g10.1g0g0g
Sokeri 14g56kcal0g13.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.6g7kcal0.6g0g0.5g0g
Neilikka, annos 4g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai31g108kcal3.7g21.8g0.6g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g633kcal8.8g92.4g24g1.8g
Valittu annoskoko78g317kcal4.4g46.2g12g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g158kcal2.2g23.1g6g0.5g
Arvot/100g100g405kcal5.6g59.1g15.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103132