Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)47g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai10g36kcal1.2g7.2g0.2g0.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.1g12kcal0.6g0.3g0.7g1g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 1.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Korppujauho 2.2g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g351kcal14.4g45.6g11.4g2.8g
Valittu annoskoko78g175kcal7.2g22.8g5.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g88kcal3.6g11.4g2.9g0.7g
Arvot/100g100g224kcal9.2g29.2g7.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256