Marjapiirakkaa

Vatkaa kananmunat ja sokeri , lisää maito, 1 dl öljyä, josta loraus muruseokseen, leseet ja jauhot.

Kaada piirakkapohja leivinpaperin päälle uunipellille, tasoita.

Ripottele päälle marjat, pakastemarjat jäisinä:
Marjojen päälle:
- 2 dl neljänviljanhiutaleita, joihin lisään fariinisokeria tai tavallista sokeria ja tuosta taikinaan tulevasta öljystä lorautan tilkan tämän muruseoksen joukkoon.

Uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjolle vielä vähän lämpimänä - kevyt vaniljajäätelöä päälle.

(esim. 50 g jäätelöä = 70 kcl)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 6.1g7.7kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 9g4.3kcal0.3g0.5g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g2.4g7.3kcal0.4g1g0.2g0.4g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl12g45kcal1.5g9.1g0.3g0.4g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Puolukka 12g4.6kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Mustikka metsä- 19g8.3kcal0.1g1.2g0.1g0.6g
Neljänviljanhiutale 2.8g9kcal0.3g1.6g0.1g0.3g
Fariinisokeri1.6g6.7kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g331kcal6.8g48.2g11.4g4g
Valittu annoskoko78g165kcal3.4g24.1g5.7g2g
Annoskoko puolitettuna39g83kcal1.7g12.1g2.9g1g
Arvot/100g100g212kcal4.4g30.9g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103260