Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 5.7g31kcal0.1g0g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.4g25kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3g10kcal0.4g1.7g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.7g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 23g50kcal4g0g3.9g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow3.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g14g22kcal1.1g0.5g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen7.6g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g306kcal15g15.8g20.6g1.6g
Valittu annoskoko78g153kcal7.5g7.9g10.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g77kcal3.8g4g5.2g0.4g
Arvot/100g100g196kcal9.6g10.1g13.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103564