Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)20g35kcal3.7g0g2.2g0g
Purjosipuli 18g4kcal0.3g0.4g0g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton2.6g0.5kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g33g20kcal0.3g1.5g1.3g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g185kcal8.8g4.6g14g1.2g
Valittu annoskoko78g93kcal4.4g2.3g7g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g46kcal2.2g1.2g3.5g0.3g
Arvot/100g100g118kcal5.6g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191