Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.6g1.6kcal0g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska 32g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.9g3.1kcal0g0g0.3g0g
Korianteri, tuore, annos 20g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 32g22kcal4.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g140kcal9.8g5g8.8g1.4g
Valittu annoskoko78g70kcal4.9g2.5g4.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g35kcal2.5g1.3g2.2g0.4g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3.2g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228