Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 49g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow12g34kcal2.2g7.8g0.1g1.2g
Hirvenjauheliha oma saalis10g11kcal2.1g0g0.3g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g7.3g10kcal0.8g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g110kcal10.2g15.8g2.2g2.4g
Valittu annoskoko78g55kcal5.1g7.9g1.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g27kcal2.6g4g0.6g0.6g
Arvot/100g100g70kcal6.5g10.1g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226