Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 67g110kcal11.1g0g7.3g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)7.2g9kcal0.7g0.2g0.6g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.2g0.5kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g278kcal23.6g0.4g20.2g0g
Valittu annoskoko78g139kcal11.8g0.2g10.1g0g
Annoskoko puolitettuna39g70kcal5.9g0.1g5.1g0g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107800