Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Porkkana 5.1g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g31g5.8kcal0.3g1.1g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)5.1g6.3kcal0.5g0.1g0.4g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 7.8g14kcal0.6g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g70kcal3.4g5.6g3.4g1g
Valittu annoskoko78g35kcal1.7g2.8g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g17kcal0.9g1.4g0.9g0.3g
Arvot/100g100g44kcal2.2g3.6g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107804