Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 8.6g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 4.9g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 49g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%4.9g8.3kcal0.3g0.1g0.7g0.1g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 2.5g3.1kcal0.5g0g0.1g0g
Persilja 1.5g0.4kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g60kcal2.4g3.6g3.4g1.2g
Valittu annoskoko78g30kcal1.2g1.8g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g15kcal0.6g0.9g0.9g0.3g
Arvot/100g100g38kcal1.5g2.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110