Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g7.5g2.3kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g18g20kcal3g0.4g0.6g0g
Risottoriisi (Risella), 60g13g47kcal1.1g10g0.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka4.4g5.5kcal0.1g1.2g0g0.2g
Hunaja 2.7g8.8kcal0g2.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g189kcal8.8g28.6g4g1.4g
Valittu annoskoko78g95kcal4.4g14.3g2g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g47kcal2.2g7.2g1g0.4g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108414