Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki49g27kcal4.2g2.4g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)20g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.9g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.3g10kcal0g2.3g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1g8.6kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g180kcal13.8g17.8g6g0.4g
Valittu annoskoko78g90kcal6.9g8.9g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g45kcal3.5g4.5g1.5g0.1g
Arvot/100g100g115kcal8.8g11.4g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747