Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g33g46kcal6.3g0g2.3g0g
Korppujauho 4.2g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)10g3.6kcal0.2g0.5g0.1g0.3g
Sipuli 4.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g159kcal16.2g7.6g6.6g1.2g
Valittu annoskoko78g79kcal8.1g3.8g3.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g40kcal4.1g1.9g1.7g0.3g
Arvot/100g100g102kcal10.4g4.9g4.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628