Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 16g34kcal2.9g0g2.5g0g
Kieli naudan 16g31kcal2.6g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 39g30kcal0.7g6g0.1g0.4g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g197kcal12.8g13g9.8g1.4g
Valittu annoskoko78g98kcal6.4g6.5g4.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g49kcal3.2g3.3g2.5g0.4g
Arvot/100g100g126kcal8.2g8.3g6.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641